Termeni și Condiții Sauvé

S.C. IGNARIS PRIME SRL persoană juridică română cu sediul social în Constanța, înregistrată în Registrul Comerțului sub numărul J13/489/2017, cod de înregistrare fiscală 37156492 este proprietarul conținutului și operatorul site-ului web www.sauve.ro și al microsite-urilor accesate prin intermediul acestui site web (fiecare un „Site” și împreună „Site-urile”)

PREZENTARE GENERALĂ

Site-ul acesta este administrat de SC IGNARIS PRIME SRL. Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi", "compania" și "SC IGNARIS PRIME SRL" se referă la SC IGNARIS PRIME SRL care comercializează produsele brandului Sauvé. SC IGNARIS PRIME SRL vă oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile aici, cu condiția acceptării tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate.

Când vizitați site-ul nostru sau cumpărați ceva de la noi, utilizați "Serviciul" nostru și sunteți de acord cu următorii "Termeni și Condiții", inclusiv termenii și condițiile suplimentare și politicile la care se face referire aici sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor vizitatorilor site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, clienții, furnizorii și colaboratorii de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a folosi site-ul. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile, atunci nu ar trebui să accesați site-ul sau să utilizați serviciile noastre.

Orice caracteristici noi sau instrumente adăugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și Condiții. Puteți revedea cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești Termeni și Condiții, postând actualizări sau schimbări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați această pagină periodic.

Platforma noastră online este găzduită de Shopify Inc. Ei ne oferă platforma de e-commerce care ne permite să vă vindem produsele și serviciile.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI PENTRU MAGAZINUL ONLINE

Acceptând acești Termeni și Condiții, declarați că aveți vârsta legală în jurisdicția dvs. sau că aveți vârsta legală și ne-ați dat consimțământul pentru a permite oricăror minori dependenți de dvs. să utilizeze acest site. Nu aveți voie să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate, nici să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la, legile drepturilor de autor) în timpul utilizării Serviciului. Nu trebuie să transmiteți niciun cod malitios sau virus sau orice cod de natură distructivă. Orice încălcare a Termenilor va rezulta în încheierea imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment. Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea noastră scrisă.

SECȚIUNEA 3 - INFORMAȚII CORECTE, COMPLETE ȘI LA TIMP

Nu suntem responsabili dacă informațiile disponibile pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie baza pentru a lua decizii fără a consulta surse primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale de informații.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI LA SERVICIU ȘI PREȚURI

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 -PREȚUL

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.sauve.ro sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC IGNARIS PRIME SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

 

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.sauve.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

 

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

 

Descrierea procesului de plată prin CARD,online: - Clientul inițiază comanda pe site-ul www.sauve.ro pentru unul sau mai multe produse; - În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul procesatorului de plati online (Euplatesc.ro) pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card); - După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens; - Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției); - După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru.

SECȚIUNEA 6 - PRODUSE SAU SERVICII

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online pe site. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt returnabile sau schimbabile numai în conformitate cu Politica noastră de Returnare.

SECȚIUNEA 7 - EXACTITATEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la propria noastră discreție, limita sau anula cantitățile cumpărate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă.

SECȚIUNEA 8 - UNELTE OPȚIONALE

Putem să vă oferim acces la instrumente terțe peste care nu monitorizăm și nici nu avem control sau intrare.

SECȚIUNEA 9 - LINKURI TERȚE

Conținutul, produsele și serviciile disponibile prin Serviciul nostru pot include materiale de la terțe părți.

SECȚIUNEA 10 - COMENTARII, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice sau fără o cerere de la noi, ne trimiteți idei, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel, sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt mod orice comentarii pe care ni le trimiteți.

SECȚIUNEA 11 - INFORMAȚII PERSONALE

Trimiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este guvernată de Politica noastră de Confidențialitate.

SECȚIUNEA 12 - GREȘELI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, pe site-ul nostru sau în Serviciu pot exista informații care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere ale produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea.

SECȚIUNEA 13 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții menționate în Termeni și Condiții, vă este interzis să utilizați site-ul sau conținutul său: (a) în orice scop ilegal; (b) pentru a solicita alții să efectueze sau să participe la acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări internaționale, provinciale sau de stat, reguli, legi sau ordonanțe locale; (d) pentru a încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, dăuna, defăima, calomnia, denigra, intimida sau discrimina pe baza sexului, orientării sexuale, religiei, etniei, rasei, vârstei, originii naționale sau a dizabilității; (f) pentru a prezenta informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod malitios care va fi sau poate fi folosit în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat, alte site-uri web sau Internetul.

SECȚIUNEA 14 - RENUNȚARE LA GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm, nu reprezentăm și nu garantăm că utilizarea Serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori.

SECȚIUNEA 15 - DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să ne protejați pe noi, SC IGNARIS PRIME SRL, și pe subsidiarele, afiliații, partenerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații noștri, de orice reclamație sau cerere, inclusiv onorarii rezonabile de avocat, făcute de orice terță parte datorită sau ca urmare a încălcării acestor Termeni și Condiții sau a documentelor pe care le incorporează prin referință sau încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 16 - SEPARABILITATE

Dacă se determină că orice prevedere a acestor Termeni și Condiții este nelegală, nulă sau neexecutabilă, acea prevedere va fi totuși aplicabilă în măsura maximă permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea neexecutabilă va fi considerată separată de acești Termeni și Condiții, această determinare nu va afecta validitatea și aplicabilitatea oricăror alte prevederi rămase.

SECȚIUNEA 17 - ÎNCETAREA

Obligațiile și responsabilitățile părților înainte de data încetării vor supraviețui încetării acestui acord în toate scopurile.

SECȚIUNEA 18 - ÎNȚELEGEREA COMPLETĂ

Acești Termeni și Condiții și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul reprezintă înțelegerea și acordul complet între dvs. și noi și guvernează utilizarea Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, fie ele orale sau scrise, între dvs. și noi.

SECȚIUNEA 19 - LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni și Condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI LA TERMENI ȘI CONDIȚII

Puteți revedea cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor în orice moment pe această pagină.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebări legate de Termeni și Condiții ar trebui trimise la hello@sauve.ro

Informațiile noastre de contact sunt: 

Numele companiei: SC IGNARIS PRIME SRL
Adresa: Constanța, str. Ștefan Mihăileanu nr. 45, ap. 5, jud. Constanța, România, 900191
CUI: RO37156492
E-mail: hello@sauve.ro
Telefon: 0722399460