Cadouri Personalizate de Skincare: Cum să Alegi Inteligent

Cadouri Personalizate de Skincare: Cum să Alegi Inteligent

Produsele de îngrijire a tenului sunt cadouri minunate de sărbători - dacă știi cum să le alegi. În acest articol, am trasat câteva ideii pentru a te ajuta să alegi produsele potrivite pentru oricine de pe lista ta de sărbători. Fie că sunt deja pasionați de îngrijire personală sau genul care cred că tonerul este doar pentru imprimante 🙂, acest ghid te va ajuta să câștigi dreptul de a te lăuda că ești singura persoană care știe cu adevărat ce are nevoie pielea lor.


Înainte de a merge la magazinul de cosmetice, întreabă-te:


Care este vârsta lor?

  • Pentru adolescenți, produsele simple, concepute pentru a curăța, tonifica și hidrata pielea tânără sunt ideale. 
  • Prevenția este cheia pentru cei din grupa de vârstă 20-30 de ani, așa că o cremă hidratantă zilnică și protecție solară le-ar păstra pielea hrănită și protejată.
  • Între 30 și 40 de ani este momentul perfect pentru a stimula producția de colagen. Ajută-i să minimizeze liniile fine și ridurile cu un exfoliant și un ser anti-îmbătrânire.
  • Pentru cei cu vârste între 40 și 50 de ani, ar trebui să introduci produse de îngrijire a pielii care să lumineze și să îmbunătățească textura pielii.
  • Pentru cei de 50 de ani și peste, un ulei facial sau un ser cu retinol ar crește regenerarea naturală a celulelor pentru o piele mai moale și mai netedă.

Care este tipul lor de piele?

Observând comportamentul lor normal sau chiar plângerile lor - fie că este vorba de acnee, ten gras sau pete pigmentare - ar trebui să poți diagnostica tipul lor de piele. Dacă au pielea uscată, optează pentru un demachiant blând și o cremă hidratantă cremoasă. Pielea grasă tinde să necesite exfoliere frecventă, urmată de aplicarea imediată a protecției solare pentru a proteja noua piele. Pielea mixtă poate fi complicată, deoarece condiția acesteia tinde să fluctueze, așa că alege produse care fac mai multe lucruri în același timp.


Care este personalitatea lor în îngrijirea pielii?

Este prietena ta un client regulat la spa,o pasionată de produse de îngrijire sau o minimalista? Pentru un entuziast al produselor, o rutina completa de ingrijire ar fi un cadou minunat, pentru minimalist, optează pentru un produs all-in-one.


Care este stilul lor de viață?

Un alt aspect de luat în considerare este dacă destinatarul are o preferință pentru anumite categorii de frumusețe. Sunt vegani? Folosesc doar produse de frumusețe naturale? Sunt un susținător al drepturilor animalelor? Vestea bună este că produsele Sauvé facilitează căutarea formulărilor cu conștiință așa ca pot fi o alegere excelenta.


Dacă încă nu ești sigur ce să oferi, optează pentru un produs de hidratare foarte potent. Acesta ar trebui să fie în prim-planul oricărui regim de îngrijire a pielii. Pielea este cel mai mare organ al corpului: protejarea ei este cel mai bun cadou pe care îl poți oferi celor dragi în orice zi a anului.