Răsfăț Matinal: Rețeta Unui Ten Sănătos

Începe-ți  Ziua cu Îngrijirea Tenului

În timpul nopții, pielea ta se regenerează și se reface, iar dimineața este momentul în care ea trebuie curățată și revigorată. Curățarea ajută la îndepărtarea sebumului acumulat peste noapte și pregătește pielea pentru hidratare și protecție.

Hidratarea și Protecția

După curățare, aplicarea unui produs de hidratare este crucială deoarece menține pielea suplă și previne uscarea acesteia. De asemenea, aplicarea unui produs cu protecție solară este vitală pentru a proteja tenul de efectele nocive ale radiațiilor UV, unul dintre principalii factori de îmbătrânire prematură a pielii.

Această rutină simplă, dar eficientă, nu doar îmbunătățește aspectul pielii, ci și contribuie la sănătatea și frumusețea acesteia pe termen lung. Un angajament zilnic în îngrijirea tenului dimineața poate face diferența în menținerea unui ten sănătos și radiant.

Inspiră-te și reînnoiește-ți ritualul de dimineață

Cum să îți creezi rutina perfectă de dimineață? Iată pașii esențiali:

 1. Curățarea: începe cu o curățare delicată a pielii pentru a îndepărta impuritățile acumulate peste noapte.

 2. Tonifierea: ajută la echilibrarea pH-ului pielii, pregătind-o pentru tratamentele ce urmează.

 3. Aplicarea serului: folosește vedetele noastre pentru un boost de strălucire și energie:

  - SUPER HYDRATING SERUM COMPLEX de la Sauve - pentru o hidratare intensă și regenerare.

  - RADIANCE BOOSTER ESSENTIALS de la Sauve - pentru luminozitate instant și protecție.

 4. Hidratarea și Efectul de Lifting: Crema ULTRA-LIFT REJUVENATION PROTOCOL de la Sauve este pasul esențial pentru hidratare și un efect de lifting natural.

 5. Protecția solară - Finalizează cu o protecție solară, asigurându-te că tenul tău este protejat de razele UV pe tot parcursul zilei.

  Începe ziua cu cea mai bună versiune a pielii tale!

Recomandarea noastră pentru rutina de dimineață

Descoperă mai multe

 •  

  URMĂREȘTE-NE PE INSTAGRAM

  Nu doar că vei fi în pas cu cele mai recente noutăți și oferte de la Sauvè, dar vei descoperi și o mulțime de informații autentice pentru îngrijirea impecabilă a tenului tău.

  Follow us
 •  

  SFATURI DE LA EXPERȚI

  Pasiunea noastră pentru skincare se îmbină cu expertiza, creând o colecție de articole menite să te inspire și să te ghideze în călătoria ta spre un ten perfect.

  află mai multe